Beau gemist? Bob Sikkes waarschuwt huizenkopers voor "schoenendozen"

Beau gemist? Bob Sikkes waarschuwt huizenkopers voor "schoenendozen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 12 april terugkijken bij Gids.tv.

Beitske de Jong en Bob Sikkes bespreken bij Beau dé woningtrends van het moment. Er is zelfs een heuse Funda make-over-bingokaart. Sikkes wil huizenkopers echter ook waarschuwen: volgens hem moet je tegenwoordig een aankopend makelaar meenemen om te controleren of je geen kat in de zak koopt. Sikkes wijst op "schoenendozen" die naar binnen worden geschoven: nepmateriaal van slechte kwaliteit.

<em>Beau</em> gemist? Bob Sikkes waarschuwt huizenkopers voor &quot;schoenendozen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 12 april terugkijken bij Gids.tv. Beitske de Jong en Bob Sikkes bespreken bij Beau dé woningtrends van het moment. Er is zelfs een heuse Funda make-over-bingokaart. Sikkes wil huizenkopers echter ook waarschuwen: volgens hem moet je tegenwoordig een aankopend makelaar meenemen om te controleren of je geen kat in de zak koopt. Sikkes wijst op "schoenendozen" die naar binnen worden geschoven: nepmateriaal van slechte kwaliteit. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Bob Sikkes waarschuwt huizenkopers voor "schoenendozen"

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Bob Sikkes waarschuwt huizenkopers voor "schoenendozen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier