Beau gemist? Francis van Broekhuizen geeft voorproefje Sound of Music

Beau gemist? Francis van Broekhuizen geeft voorproefje Sound of Music

De rol van Moeder Overste, die operazangeres Francis van Broekhuizen vanaf deze zomer gaat spelen in de musical The Sound of Music, is haar op het lijf geschreven: "Zodra ik een habijt aan heb, dan ben ik het helemaal." Bij Beau gaf ze maandagavond alvast een klein voorproefje, met het nummer Climb every mountain.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 12 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Francis van Broekhuizen geeft voorproefje <em>Sound of Music</em> De rol van Moeder Overste, die operazangeres Francis van Broekhuizen vanaf deze zomer gaat spelen in de musical The Sound of Music, is haar op het lijf geschreven: "Zodra ik een habijt aan heb, dan ben ik het helemaal." Bij Beau gaf ze maandagavond alvast een klein voorproefje, met het nummer Climb every mountain. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 12 april terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau gemist? Francis van Broekhuizen geeft voorproefje Sound of Music


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Francis van Broekhuizen geeft voorproefje Sound of Music of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier