Robèr Willemsen bij Beau: "Kabinet verschuilt zich constant achter verkeerde theorie"

Robèr Willemsen bij Beau: "Kabinet verschuilt zich constant achter verkeerde theorie"

Dat de terrassen alsnog niet open mogen valt begrijpelijkerwijs niet in goede aarde bij Robèr Willemsen, voorzitter Koninklijke Horeca Nederland. Hij vindt de burgemeesters van de grote steden inmiddels aan zijn zijde en blijft zich verbazen over het beleid van het kabinet: "De Haagse werkelijkheid is anders dan de echte werkelijkheid. Ze verschuilen zich constant achter de verkeerde theorie."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 12 april terugkijken bij Gids.tv.

Robèr Willemsen bij <em>Beau</em>: &quot;Kabinet verschuilt zich constant achter verkeerde theorie&quot; Dat de terrassen alsnog niet open mogen valt begrijpelijkerwijs niet in goede aarde bij Robèr Willemsen, voorzitter Koninklijke Horeca Nederland. Hij vindt de burgemeesters van de grote steden inmiddels aan zijn zijde en blijft zich verbazen over het beleid van het kabinet: "De Haagse werkelijkheid is anders dan de echte werkelijkheid. Ze verschuilen zich constant achter de verkeerde theorie." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 12 april terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Robèr Willemsen bij Beau: "Kabinet verschuilt zich constant achter verkeerde theorie"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Robèr Willemsen bij Beau: "Kabinet verschuilt zich constant achter verkeerde theorie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier