Shownieuws: Connie Wittemans zoon Marvin overgebracht naar IC, situatie zorgelijk

Shownieuws: Connie Wittemans zoon Marvin overgebracht naar IC, situatie zorgelijk

Connie Wittemans zoon Marvin (32) ligt momenteel in het ziekenhuis vanwege een coronabesmetting. Aan Evert Santegoeds vertelde de societyster hoe het nu met hem gaat: "Hij heeft de hele dag liggen vechten om adem binnen te krijgen en is nu overgebracht naar de IC."

'Zuurstofgehalte in bloed moet omhoog'
De situatie is zorgelijk maar gelukkig mocht Witteman wel even bij haar zoon op bezoek. "Marvin is er gewoon niet heel erg goed aan toe en de situatie zal wel verbeteren maar dat zuurstofgehalte in dat bloed dat moet heel erg snel omhoog en daar wordt met man en macht aan gewerkt. Het is een heel gevecht", aldus Santegoeds. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: Connie Wittemans zoon <em>Marvin</em> overgebracht naar IC, situatie zorgelijk Connie Wittemans zoon Marvin (32) ligt momenteel in het ziekenhuis vanwege een coronabesmetting. Aan Evert Santegoeds vertelde de societyster hoe het nu met hem gaat: "Hij heeft de hele dag liggen vechten om adem binnen te krijgen en is nu overgebracht naar de IC." 'Zuurstofgehalte in bloed moet omhoog'De situatie is zorgelijk maar gelukkig mocht Witteman wel even bij haar zoon op bezoek. "Marvin is er gewoon niet heel erg goed aan toe en de situatie zal wel verbeteren maar dat zuurstofgehalte in dat bloed dat moet heel erg snel omhoog en daar wordt met man en macht aan gewerkt. Het is een heel gevecht", aldus Santegoeds. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Heftig: zoon Connie Witteman met spoed opgehaald door ambulance Bekijk deze video »
TV :
Shownieuws: Connie Wittemans zoon Marvin overgebracht naar IC, situatie zorgelijk


Jouw mening
Reageer hieronder op 'Shownieuws: Connie Wittemans zoon Marvin overgebracht naar IC, situatie zorgelijk'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier