Chateau Meiland: Martien gaat los op Anita Meyer in nieuwe auto

Chateau Meiland: Martien gaat los op Anita Meyer in nieuwe auto

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Martien Meiland heeft een nieuwe auto en die moet natuurlijk ingewijd worden met leuke muziek: Why Tell Me Why van Anita Meyer klinkt dan ook al heel snel keihard uit de boxen. "Dat is een beetje asociaal", aldus Erica. Het nieuwe paradepaardje van haar man heeft immers een open dak. Dat kan hem echter helemaal niets schelen en hij zingt vol overgave mee met het iconische nummer. Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder.

<em>Chateau Meiland</em>: Martien gaat los op Anita Meyer in nieuwe auto Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Martien Meiland heeft een nieuwe auto en die moet natuurlijk ingewijd worden met leuke muziek: Why Tell Me Why van Anita Meyer klinkt dan ook al heel snel keihard uit de boxen. "Dat is een beetje asociaal", aldus Erica. Het nieuwe paradepaardje van haar man heeft immers een open dak. Dat kan hem echter helemaal niets schelen en hij zingt vol overgave mee met het iconische nummer. Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Martien gaat los op Anita Meyer in nieuwe auto of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier