Video: in dit hotel op Rhodos verblijven de Nederlandse testvakantiegangers

Video: in dit hotel op Rhodos verblijven de Nederlandse testvakantiegangers

189 uitverkorenen, als je ze tenminste zo wilt noemen, vlogen maandagavond naar het Griekse eiland Rhodos voor een heuse testvakantie. Acht dagen mogen ze genieten van het zwembad, de Griekse zon en ongetwijfeld wordt er ook wat Raki en Ouzo naar binnen gekieperd.

Resort niet verlaten
Enige voorwaarden zijn er wel: je mag het resort niet verlaten en je moet afstand houden op het moment dat je van je zonnebedje naar de bar of je hotelkamer struint. Onduidelijk is of de gang naar het strand genomen mag worden, maar ach...je bent wel in Griekenland. Aan comfort zal het de Nederlanders, die zo'n 400 euro per persoon betaalden, in ieder geval niet ontbreken. Bekijk beelden van het Mitsis Grand Hotel, alwaar de vakantiegangers de komende dagen zullen vertoeven, hieronder.

Video: in dit hotel op <em>Rhodos</em> verblijven de Nederlandse testvakantiegangers 189 uitverkorenen, als je ze tenminste zo wilt noemen, vlogen maandagavond naar het Griekse eiland Rhodos voor een heuse testvakantie. Acht dagen mogen ze genieten van het zwembad, de Griekse zon en ongetwijfeld wordt er ook wat Raki en Ouzo naar binnen gekieperd. Resort niet verlatenEnige voorwaarden zijn er wel: je mag het resort niet verlaten en je moet afstand houden op het moment dat je van je zonnebedje naar de bar of je hotelkamer struint. Onduidelijk is of de gang naar het strand genomen mag worden, maar ach...je bent wel in Griekenland. Aan comfort zal het de Nederlanders, die zo'n 400 euro per persoon betaalden, in ieder geval niet ontbreken. Bekijk beelden van het Mitsis Grand Hotel, alwaar de vakantiegangers de komende dagen zullen vertoeven, hieronder. View this post on Instagram A post shared by Grand Hotel (@mitsisgrandhotel) View this post on Instagram A post shared by Mitsis Hotels (@mitsishotels) View this post on Instagram A post shared by Joyce Smit (@djo_ojs) Bekijk ook Tijd voor Max: Margje mag mee op vakantie naar Rhodos Bekijk deze video » LuckyTV: vakantieganger Rhodos kijkt terug op rampzalige week, "pure pech" Bekijk deze video »
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: in dit hotel op Rhodos verblijven de Nederlandse testvakantiegangers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier