Live stream Nederland - Australië (vrouwenvoetbal)

Live stream Nederland - Australië (vrouwenvoetbal)

Live stream <em>Nederland - Australië</em> (vrouwenvoetbal) Kijk dinsdag 13 april vanaf 18.30 uur LIVE naar Nederland - Australië via de livestream hierboven. Dinsdag spelen de OranjeLeeuwinnen en Australië tegen elkaar. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je Nederland - Australië op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Australië De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Nederland - Australië (vrouwenvoetbal) Bekijk deze video » Oranje Leeuwinnen - Australië is dinsdag vanaf 18.30 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv. Samenvatting Spanje - Nederland (vrouwenvoetbal) Bekijk deze video »
Live :
Live stream Nederland - Australië (vrouwenvoetbal)

Kijk dinsdag 13 april vanaf 18.30 uur LIVE naar Nederland - Australië via de livestream hierboven.

Dinsdag spelen de OranjeLeeuwinnen en Australië tegen elkaar. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je Nederland - Australië op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Australië

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Oranje Leeuwinnen - Australië is dinsdag vanaf 18.30 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Live stream Nederland - Australië (vrouwenvoetbal) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier