Lang Leve de Liefde: Mathilde uit URK! gaat op date met Dylan

Lang Leve de Liefde: Mathilde uit URK! gaat op date met Dylan

Mathilde, een van de populaire gezichten uit de SBS6-serie URK!, maakt deze week haar opwachting in Lang Leve de Liefde, waar ze een date had met Dylan. Dat was spannend: "Zo, ik ben echt supernerveus", vertelt ze hem direct bij binnenkomst.

'Nog nooit gedate'
Ze weet niet zo goed wat ze van de dag moet verwachten en wat ze eigenlijk moeten gaan doen, aangezien het allemaal nieuw voor haar is: "Ik heb nog nooit gedate, echt nooit." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve de Liefde: Mathilde uit <em>URK!</em> gaat op date met Dylan Mathilde, een van de populaire gezichten uit de SBS6-serie URK!, maakt deze week haar opwachting in Lang Leve de Liefde, waar ze een date had met Dylan. Dat was spannend: "Zo, ik ben echt supernerveus", vertelt ze hem direct bij binnenkomst. 'Nog nooit gedate'Ze weet niet zo goed wat ze van de dag moet verwachten en wat ze eigenlijk moeten gaan doen, aangezien het allemaal nieuw voor haar is: "Ik heb nog nooit gedate, echt nooit." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Urkse Mathilde kruipt bovenop date Dylan Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: stomende Mathilde en Dylan in hottub Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: Mathilde uit URK! gaat op date met Dylan

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Mathilde uit URK! gaat op date met Dylan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier