Persconferentie Rutte: "Openingsplan wordt gepresenteerd"

Persconferentie Rutte: "Openingsplan wordt gepresenteerd"

Nederland wil weer gezellig naar buiten en de roep om het heropenen van de terrassen wordt steeds groter, ondanks dat deze week uitlekte dat we niet op versoepelingen hoeven te rekenen. Hoop doet leven, maar is die aanwezig? Heeft Mark Rutte zich wellicht bedacht en maakt hij dat dinsdagavond tijdens zijn persconferentie bekend? "Ik zou er maar niet vanuit gaan, we hebben genoeg valse hoop gehad", aldus politiek verslaggever Marloes Lemsom.

Openingsplan
Toch denkt ze dat Rutte en De Jonge vanavond wel met iets gaan komen: "Ze komen met een openingsplan. Daarvoor moet wel het reproductiegetal een tijdje onder de 1 blijven en de druk op de IC's moet afnemen. Wat er dan kan wordt vanavond bekend gemaakt. Ze hopen dat dat vanaf volgende week kan." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Persconferentie Rutte: &quot;<em>Openingsplan</em> wordt gepresenteerd&quot; Nederland wil weer gezellig naar buiten en de roep om het heropenen van de terrassen wordt steeds groter, ondanks dat deze week uitlekte dat we niet op versoepelingen hoeven te rekenen. Hoop doet leven, maar is die aanwezig? Heeft Mark Rutte zich wellicht bedacht en maakt hij dat dinsdagavond tijdens zijn persconferentie bekend? "Ik zou er maar niet vanuit gaan, we hebben genoeg valse hoop gehad", aldus politiek verslaggever Marloes Lemsom. OpeningsplanToch denkt ze dat Rutte en De Jonge vanavond wel met iets gaan komen: "Ze komen met een openingsplan. Daarvoor moet wel het reproductiegetal een tijdje onder de 1 blijven en de druk op de IC's moet afnemen. Wat er dan kan wordt vanavond bekend gemaakt. Ze hopen dat dat vanaf volgende week kan." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Persconferentie Rutte: Xander van der Wulp blikt vooruit (video) Bekijk deze video »
TV :
Persconferentie Rutte: "Openingsplan wordt gepresenteerd"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Persconferentie Rutte: "Openingsplan wordt gepresenteerd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier