Tineke de Nooij over haar eigen podcast: "Het is eigenlijk maar voor 1 persoon"

Tineke de Nooij over haar eigen podcast: "Het is eigenlijk maar voor 1 persoon"

Haar werk is haar houvast dus stoppen doet Tineke de Nooij nog lang niet. Wekelijks kunnen we van haar genieten tijdens haar eigen radioshow bij Omroep Max en natuurlijk heeft ze ook sinds kort ook haar eigen podcast. Ze vertelt er alles over bij Koffietijd aan tafel: "Het is eigenlijk maar voor 1 persoon", zegt Tineke. Dat is wat er anders is ten opzichte van haar radiowerk. Bekijk het fragment hieronder.

<em>Tineke de Nooij</em> over haar eigen <em>podcast</em>: &quot;Het is eigenlijk maar voor 1 persoon&quot; Haar werk is haar houvast dus stoppen doet Tineke de Nooij nog lang niet. Wekelijks kunnen we van haar genieten tijdens haar eigen radioshow bij Omroep Max en natuurlijk heeft ze ook sinds kort ook haar eigen podcast. Ze vertelt er alles over bij Koffietijd aan tafel: "Het is eigenlijk maar voor 1 persoon", zegt Tineke. Dat is wat er anders is ten opzichte van haar radiowerk. Bekijk het fragment hieronder. Bekijk ook Zien: Kraantje Pappie over z'n paniekaanvallen en vaderschap Bekijk deze video » Tanja Jess over nieuwe podcast Kaarten op Tafel: "Kijk wat er wel kan" Bekijk deze video »
TV :
Tineke de Nooij over haar eigen podcast: "Het is eigenlijk maar voor 1 persoon"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tineke de Nooij over haar eigen podcast: "Het is eigenlijk maar voor 1 persoon" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier