Trailer: Elise Schaap zoekt een man in komedie Ja, ik wil! (13 april te zien bij RTL 8)

Trailer: Elise Schaap zoekt een man in komedie Ja, ik wil! (13 april te zien bij RTL 8)

In Ja, ik wil! (2015) ontmoeten we Roos, gespeeld door Elise Schaap, een mooie, leuke, succesvolle vrouw van begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt...

Exen
En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen (o.a. Jeroen Spitzenberger) en haar beste vriend (Thomas Cammaert). Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan (Martijn Lakemeier) mee naar alle ceremonies. Bekijk de trailer van Ja, ik wil! hieronder.

De romantische komedie Ja, ik wil! is vanavond, dinsdag 13 april, om 20:28 uur te zien bij RTL 8. Je kunt Ja, ik wil! streamen via ondermeer Videoland.

Trailer: <em>Elise Schaap</em> zoekt een man in komedie <em>Ja, ik wil!</em> (13 april te zien bij <em>RTL 8</em>) In Ja, ik wil! (2015) ontmoeten we Roos, gespeeld door Elise Schaap, een mooie, leuke, succesvolle vrouw van begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt... ExenEn dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen (o.a. Jeroen Spitzenberger) en haar beste vriend (Thomas Cammaert). Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan (Martijn Lakemeier) mee naar alle ceremonies. Bekijk de trailer van Ja, ik wil! hieronder. De romantische komedie Ja, ik wil! is vanavond, dinsdag 13 april, om 20:28 uur te zien bij RTL 8. Je kunt Ja, ik wil! streamen via ondermeer Videoland. Bekijk ook De TV Kantine: Chantal Janzen vindt imitatie Elise Schaap erg handig voor thuis Bekijk deze video » RTL Boulevard: Elise Schaap binnenkort te zien in nieuwe film Mijn vader is een vliegtuig Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Elise Schaap zoekt een man in komedie Ja, ik wil! (13 april te zien bij RTL 8)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Elise Schaap zoekt een man in komedie Ja, ik wil! (13 april te zien bij RTL 8) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier