Video: pedo-activist Nelson M. bang gedood te worden in Nederland

Video: pedo-activist Nelson M. bang gedood te worden in Nederland

Pedo-activist Nelson M, die voor zijn veiligheid gevlucht is naar het buitenland, is bang gedood te worden bij terugkomst in Nederland: "Gewapende mensen probeerden mij al eens naar buiten te lokken om mij wat aan te doen", vertelt hij aan programmamaker Danny Ghosen. Bekijk het fragment van Danny's Wereld hieronder.

Video: pedo-activist <em>Nelson M.</em> bang gedood te worden in Nederland Pedo-activist Nelson M, die voor zijn veiligheid gevlucht is naar het buitenland, is bang gedood te worden bij terugkomst in Nederland: "Gewapende mensen probeerden mij al eens naar buiten te lokken om mij wat aan te doen", vertelt hij aan programmamaker Danny Ghosen. Bekijk het fragment van Danny's Wereld hieronder. Danny's wereld is elke donderdag om 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Danny's wereld terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Danny's Wereld: pedo-activist Nelson over vlucht naar buitenland Bekijk deze video »

Danny's wereld is elke donderdag om 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Danny's wereld terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: pedo-activist Nelson M. bang gedood te worden in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier