Negatieve coronatest verplicht tijdens dagje uit: "Geen goed plan" (WNL)

Negatieve coronatest verplicht tijdens dagje uit: "Geen goed plan" (WNL)

Het kabinet overweegt om een negatieve test of vaccinatiebewijs te verplichten voor de dierentuin, musea of pretpark. Dat meldt BNR deze ochtend. Voorzitter Club van Elf, Mascha van Till is hier niet blij mee.

"Groot deel blijft thuis"
"Veel mensen laten zich afschrikken door zo een test, het is natuurlijk niet een hele fijne ervaring", zegt voorzitter Club van Elf, Mascha van Till. "Een groot deel blijft thuis en gaat naar een park in de buurt", voegt ze toe. Bekijk hieronder het WNL-fragment over het mogelijk verplichte coronatestbewijs tijdens een dagje uit.

Negatieve <em>coronatest</em> verplicht tijdens dagje uit: &quot;Geen goed plan&quot; (WNL) Het kabinet overweegt om een negatieve test of vaccinatiebewijs te verplichten voor de dierentuin, musea of pretpark. Dat meldt BNR deze ochtend. Voorzitter Club van Elf, Mascha van Till is hier niet blij mee. "Groot deel blijft thuis""Veel mensen laten zich afschrikken door zo een test, het is natuurlijk niet een hele fijne ervaring", zegt voorzitter Club van Elf, Mascha van Till. "Een groot deel blijft thuis en gaat naar een park in de buurt", voegt ze toe. Bekijk hieronder het WNL-fragment over het mogelijk verplichte coronatestbewijs tijdens een dagje uit. Bekijk ook LuckyTV: overtreders van avondklok in Rotterdam mogen geen stap meer zetten Bekijk deze video » Jinek gemist? Rob Jetten en Gert-Jan Segers in debat over vaccinatiepaspoort Bekijk deze video »
Nieuws :
Negatieve coronatest verplicht tijdens dagje uit: "Geen goed plan" (WNL)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Negatieve coronatest verplicht tijdens dagje uit: "Geen goed plan" (WNL) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier