Video: waarom is Ruud de Wild zo blij? Dankzij Olcay?

Video: waarom is Ruud de Wild zo blij? Dankzij Olcay?

Het lijkt alweer een stuk beter te gaan met Ruud de Wild, als we tenminste op zijn stralende glimlach mogen afgaan. Dat kan natuurlijk ook komen door de nabijheid van zijn vriendin Olcay Gulsen. Of komt het door alle cadeautjes en kaarten die hij heeft ontvangen, vanwege zijn bezoek aan het ziekenhuis? "Hele zak vol, bijna een vuilniszak vol. En er komt er nog eentje", vertelt hij dankbaar. Bekijk de video, die Gulsen op Instagram plaatste, hieronder.

Video: waarom is Ruud de Wild zo blij? Dankzij <em>Olcay</em>? Het lijkt alweer een stuk beter te gaan met Ruud de Wild, als we tenminste op zijn stralende glimlach mogen afgaan. Dat kan natuurlijk ook komen door de nabijheid van zijn vriendin Olcay Gulsen. Of komt het door alle cadeautjes en kaarten die hij heeft ontvangen, vanwege zijn bezoek aan het ziekenhuis? "Hele zak vol, bijna een vuilniszak vol. En er komt er nog eentje", vertelt hij dankbaar. Bekijk de video, die Gulsen op Instagram plaatste, hieronder. Bekijk ook Ruud de Wild haalt lievelings broodje om uitslag ziekenhuiscontrole te vieren: "Heel gelukkig!" Bekijk deze video » Zien: Ruud de Wild draagt colbert boven joggingbroek: "Dan zie ik er feestelijker uit" Bekijk deze video »
Show :
Video: waarom is Ruud de Wild zo blij? Dankzij Olcay?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: waarom is Ruud de Wild zo blij? Dankzij Olcay? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier