Video: Chantal Janzen ziet een paashaas in haar tuin: "Nu moet ik poepen!"

Video: Chantal Janzen ziet een paashaas in haar tuin: "Nu moet ik poepen!"

Chantal Janzen heeft dit jaar Pasen goed gevierd. Haar zoontje Bobby heeft er ook van genoten. De hele familie trouwens. Bekijk de leuke beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Chantal Janzen</em> ziet een <em>paashaas</em> in haar tuin: &quot;Nu moet ik poepen!&quot; Chantal Janzen heeft dit jaar Pasen goed gevierd. Haar zoontje Bobby heeft er ook van genoten. De hele familie trouwens. Bekijk de leuke beelden hieronder. Lees verder onder de video. Paashaas betrapt"Als kind hoopte ik altijd ‘s nachts Sinterklaas te betrappen als hij ‘n kado in mn schoen deed. Ik droomde zelfs een keer dat ik dan met de Sint thee zou drinken en ter plekke mn kado uit mocht pakken. Nooit gelukt, deze ontmoeting, ook al bleef ik laat ervoor wakker, en dat vond ik altijd heel stom en ook vreemd. Maar vorige week heb ik wonderwel na al die jaren compensatie gehad: ik heb de Paashaas betrapt bij het verstoppen van de eieren", schrijf Chantal Janzen grappend bij de onderstaande video. "Nu moet ik poepen"Ze vervolgt haar verhaal: "Laat ik ‘t zo zeggen, het was niet wat ik ervan verwacht had. De hele familie niet, zoals je kunt horen. De halve aankleding, de korte duur van het hele gebeuren, de nonchalance, het gebrek aan inspanning, de gemakzucht, het lukraak neerleggen van de eieren, en met name het ontbreken van het belangrijkste gegeven van de taak van de Paashaas, het ‘verstoppen’, ik wist niet wat ik ervan moest denken. Dat hij nadat de eieren gevonden waren ook nog heel hard tegen me riep: ‘Nu moet ik poepen!’ hielp nou ook niet bepaald. Al ben ik achteraf wel blij dat dit laatste bij deze Paashaas gebeurde en niet vroeger bij de Sint, want dat had ik toch ietwat rommelig gevonden." Bekijk hierboven de Instagramvideo van Chantal Janzen met haar zoontje Bobby als paashaas. Bekijk ook Gouden keeltjes in Chantal's Beauty Camper: "Ik ken nooit de teksten" Bekijk deze video » Chantal's Beauty Camper: Leco geeft Chantal heftige coupe: ‘Geeft je lengte!’ Bekijk deze video »

Paashaas betrapt
"Als kind hoopte ik altijd ‘s nachts Sinterklaas te betrappen als hij ‘n kado in mn schoen deed. Ik droomde zelfs een keer dat ik dan met de Sint thee zou drinken en ter plekke mn kado uit mocht pakken. Nooit gelukt, deze ontmoeting, ook al bleef ik laat ervoor wakker, en dat vond ik altijd heel stom en ook vreemd. Maar vorige week heb ik wonderwel na al die jaren compensatie gehad: ik heb de Paashaas betrapt bij het verstoppen van de eieren", schrijf Chantal Janzen grappend bij de onderstaande video.

"Nu moet ik poepen"
Ze vervolgt haar verhaal: "Laat ik ‘t zo zeggen, het was niet wat ik ervan verwacht had. De hele familie niet, zoals je kunt horen. De halve aankleding, de korte duur van het hele gebeuren, de nonchalance, het gebrek aan inspanning, de gemakzucht, het lukraak neerleggen van de eieren, en met name het ontbreken van het belangrijkste gegeven van de taak van de Paashaas, het ‘verstoppen’, ik wist niet wat ik ervan moest denken. Dat hij nadat de eieren gevonden waren ook nog heel hard tegen me riep: ‘Nu moet ik poepen!’ hielp nou ook niet bepaald. Al ben ik achteraf wel blij dat dit laatste bij deze Paashaas gebeurde en niet vroeger bij de Sint, want dat had ik toch ietwat rommelig gevonden."

Bekijk hierboven de Instagramvideo van Chantal Janzen met haar zoontje Bobby als paashaas.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Chantal Janzen ziet een paashaas in haar tuin: "Nu moet ik poepen!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier