Persconferentie Rutte: Xander van der Wulp blikt vooruit (video)

Persconferentie Rutte: Xander van der Wulp blikt vooruit (video)

Wat kunnen we vanavond verwachten, tijdens de nieuwe persconferentie van Rutte en de Jonge? Xander van der Wulp heeft daar wel zo zijn idee over en dat is weinig hoopvol: "We hoeven niet zoveel versoepelingen te verwachten."

Meer mensen bij elkaar?
Toch is er wellicht wat wat nieuws te horen: "Er is iets van spanning rond wat de burgemeesters van ze hebben gevraagd. Die willen iets verruiming, versoepeling, in de buitenruimte. Dan misschien niet eens perse de terrassen maar dat je met iets meer mensen bij elkaar mag zijn. Ik ben benieuwd of het kabinet daar nog iets mee doet", aldus Van der Wulp, die ook vermoedt dat ze met een openingsplan gaan komen vanavond. Bekijk het fragment van de 538 Ochtendshow hieronder.

Persconferentie Rutte: <em>Xander van der Wulp</em> blikt vooruit (video) Wat kunnen we vanavond verwachten, tijdens de nieuwe persconferentie van Rutte en de Jonge? Xander van der Wulp heeft daar wel zo zijn idee over en dat is weinig hoopvol: "We hoeven niet zoveel versoepelingen te verwachten." Meer mensen bij elkaar?Toch is er wellicht wat wat nieuws te horen: "Er is iets van spanning rond wat de burgemeesters van ze hebben gevraagd. Die willen iets verruiming, versoepeling, in de buitenruimte. Dan misschien niet eens perse de terrassen maar dat je met iets meer mensen bij elkaar mag zijn. Ik ben benieuwd of het kabinet daar nog iets mee doet", aldus Van der Wulp, die ook vermoedt dat ze met een openingsplan gaan komen vanavond. Bekijk het fragment van de 538 Ochtendshow hieronder. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: "Slechts 365.000 van 625.000 geplande coronaprikken gezet" Bekijk deze video » Video: in dit hotel op Rhodos verblijven de Nederlandse testvakantiegangers Bekijk deze video »
Nieuws :
Persconferentie Rutte: Xander van der Wulp blikt vooruit (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Persconferentie Rutte: Xander van der Wulp blikt vooruit (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier