Heftige beelden uit Levenslang met dwang: Jasmijn gaat tot het uiterste

Heftige beelden uit Levenslang met dwang: Jasmijn gaat tot het uiterste

Het is voor veel mensen niet te bevatten hoezeer een dwangstoornis je leven kan beheersen. In Levenslang met dwang krijgen we hier meer inzicht in, bijvoorbeeld dankzij Jasmijn, die lijdt aan onder meer ordedwang. In het programma is te zien hoe ze tot het uiterste gaat om haar dwangstoornis te temperen.

Lees verder onder de video.

Heftige beelden uit <em>Levenslang met dwang</em>: Jasmijn gaat tot het uiterste Het is voor veel mensen niet te bevatten hoezeer een dwangstoornis je leven kan beheersen. In Levenslang met dwang krijgen we hier meer inzicht in, bijvoorbeeld dankzij Jasmijn, die lijdt aan onder meer ordedwang. In het programma is te zien hoe ze tot het uiterste gaat om haar dwangstoornis te temperen. Lees verder onder de video. CoronaDe ordedwang van Jasmijn uit zich bijvoorbeeld in het recht moeten leggen en ordenen van alles. En dus heeft ze grote moeite met de slordige manier waarop een ketting voor haar op tafel is gelegd. Ondertussen probeert de therapeut haar gedachten af te leiden, bijvoorbeeld door te praten over corona. Aan Jasmijn de taak om haar handen plat op de tafel te houden. Het blijkt een hele opgave. Bekijk de beelden uit Levenslang met dwang hierboven. Levenslang met dwang is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Levenslang met dwang terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Levenslang met dwang: Niels over tel- en controledwang: "Anders hele dag stress" Bekijk deze video » Levenslang met dwang: Jasmijn kan niet zonder tellen: "Anders gebeurt er iets ergs" Bekijk deze video »

Corona
De ordedwang van Jasmijn uit zich bijvoorbeeld in het recht moeten leggen en ordenen van alles. En dus heeft ze grote moeite met de slordige manier waarop een ketting voor haar op tafel is gelegd. Ondertussen probeert de therapeut haar gedachten af te leiden, bijvoorbeeld door te praten over corona. Aan Jasmijn de taak om haar handen plat op de tafel te houden. Het blijkt een hele opgave.

Bekijk de beelden uit Levenslang met dwang hierboven.

Levenslang met dwang is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Levenslang met dwang terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden uit Levenslang met dwang: Jasmijn gaat tot het uiterste of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier