Dinsdag in Het mooiste meisje van de klas: Eva verliest zoon Jim bij auto-ongeluk

Dinsdag in Het mooiste meisje van de klas: Eva verliest zoon Jim bij auto-ongeluk

Vanavond is er weer een aflevering van Het mooiste meisje van de klas te zien op NPO 1. Deze week kijkt Jaap Jongbloed wat er geworden is van de Gelderse Eva, die haar klasgenoten verblindde met haar prachtige en lieve uitstraling. Ze blijkt een verschrikkelijk verdriet met zich mee te dragen.

Lees verder onder de video.

Dinsdag in <em>Het mooiste meisje van de klas</em>: Eva verliest zoon Jim bij auto-ongeluk Vanavond is er weer een aflevering van Het mooiste meisje van de klas te zien op NPO 1. Deze week kijkt Jaap Jongbloed wat er geworden is van de Gelderse Eva, die haar klasgenoten verblindde met haar prachtige en lieve uitstraling. Ze blijkt een verschrikkelijk verdriet met zich mee te dragen. Lees verder onder de video. Auto-ongelukUit haar relatie met André krijgt Eva twee kinderen, maar op 20 januari 2018 gebeurt het ergst denkbare. Bij een auto-ongeluk raakt Eva gewond en verliest ze haar zoontje Jim. De verschrikkelijke tragedie was voor de familie een grote klap en roept ook nu nog veel emoties op. Bekijk het fragment uit Het mooiste meisje van de klas hierboven. Het mooiste meisje van de klas is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Petra Stienen in De Vooravond: "Voelde me totaal niet Mooiste Meisje" Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Verona de Waal brak met Jehova-familie Bekijk deze video »
Verschrikkelijk verdriet voor Eva

Het leven lacht Het Mooiste Meisje van de Klas Eva en haar grote liefde André toe. Ze worden de gelukkige ouders van zoontjes Miro en Jim. Aan dit geluk komt abrubt een einde als het gezin een eenzijdig auto-ongeluk krijgt. De toen zevenjarige Jim is op slag dood...

Posted by AVROTROS on Friday, April 9, 2021
TV :
Dinsdag in Het mooiste meisje van de klas: Eva verliest zoon Jim bij auto-ongeluk

Auto-ongeluk
Uit haar relatie met André krijgt Eva twee kinderen, maar op 20 januari 2018 gebeurt het ergst denkbare. Bij een auto-ongeluk raakt Eva gewond en verliest ze haar zoontje Jim. De verschrikkelijke tragedie was voor de familie een grote klap en roept ook nu nog veel emoties op.

Bekijk het fragment uit Het mooiste meisje van de klas hierboven.

Het mooiste meisje van de klas is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV