Bridget Maasland wilde vroeger Monique heten: "Dan was je nu in de steek gelaten!"

Bridget Maasland wilde vroeger Monique heten: "Dan was je nu in de steek gelaten!"

Samen met haar RTL Boulevard-vriendinnen Clarice Stenger en Justine Marcella maakt Bridget Maasland een eigen podcast. In de nieuwste aflevering doet ze een opmerkelijke onthulling: ze wilde vroeger graag Monique heten.

Lees verder onder de video.

<em>Bridget Maasland</em> wilde vroeger Monique heten: &quot;Dan was je nu in de steek gelaten!&quot; Samen met haar RTL Boulevard-vriendinnen Clarice Stenger en Justine Marcella maakt Bridget Maasland een eigen podcast. In de nieuwste aflevering doet ze een opmerkelijke onthulling: ze wilde vroeger graag Monique heten. Lees verder onder de video. André HazesHet is een pikant detail, want Maasland "veroverde" Monique Westenberg natuurlijk op André Hazes, waarna Hazes weer wegging bij Maasland voor zijn ex-geliefde. Ook dat sprookje is inmiddels alweer over, en dat is ook Bridgets vriendinnen niet ontgaan. "Dan was je nu in de steek gelaten!" grappen ze. Beluister het fragment uit de podcast van Bridget Maasland hierboven. Bekijk ook RTL Boulevard: Bridget Maasland staat te zweten door nieuwe single Álvaro Soler Bekijk deze video » Video: Bridget Maasland in tranen na vraag over zoon Mees Bekijk deze video »

André Hazes
Het is een pikant detail, want Maasland "veroverde" Monique Westenberg natuurlijk op André Hazes, waarna Hazes weer wegging bij Maasland voor zijn ex-geliefde. Ook dat sprookje is inmiddels alweer over, en dat is ook Bridgets vriendinnen niet ontgaan. "Dan was je nu in de steek gelaten!" grappen ze.

Beluister het fragment uit de podcast van Bridget Maasland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland wilde vroeger Monique heten: "Dan was je nu in de steek gelaten!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier