Ryanne van Dorst voert bijzonder gesprek in Het Alternatief: "Ga direct mee met UFO"

Ryanne van Dorst voert bijzonder gesprek in Het Alternatief: "Ga direct mee met UFO"

In haar nieuwste programma Het Alternatief ontmoet Ryanne van Dorst mensen die voor een alternatieve levenswijze hebben gekozen, buiten de gebaande paden. Zo ontmoet ze in de uitzending van dinsdag 13 april Quinten, die heilig overtuigd is van het bestaan van UFO's. Sterker nog, als er UFO's op aarde landen twijfelt hij geen moment: "Dan laat ik alles achter."

Bekijk het fragment uit Het Alternatief hieronder.

Het Alternatief is elke dinsdag rond 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Het Alternatief terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ryanne van Dorst</em> voert bijzonder gesprek in <em>Het Alternatief</em>: &quot;Ga direct mee met UFO&quot; In haar nieuwste programma Het Alternatief ontmoet Ryanne van Dorst mensen die voor een alternatieve levenswijze hebben gekozen, buiten de gebaande paden. Zo ontmoet ze in de uitzending van dinsdag 13 april Quinten, die heilig overtuigd is van het bestaan van UFO's. Sterker nog, als er UFO's op aarde landen twijfelt hij geen moment: "Dan laat ik alles achter." Bekijk het fragment uit Het Alternatief hieronder. Het Alternatief is elke dinsdag rond 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Het Alternatief terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ryanne van Dorst over nieuw programma: "Ik word ingewijd als heks" (video) Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Ryanne van Dorst maakt programma 'Het Alternatief' over de dood Bekijk deze video »
BNNVARA - Het Alternatief

Ryanne zoekt naar het alternatief en ontmoet Margriet en Quinten. Het Alternatief, vanavond te zien om 21:20 op NPO 3!

Posted by BNNVARA on Friday, April 9, 2021
TV :
Ryanne van Dorst voert bijzonder gesprek in Het Alternatief: "Ga direct mee met UFO"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ryanne van Dorst voert bijzonder gesprek in Het Alternatief: "Ga direct mee met UFO" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier