Dochter Wendy van Dijk rijdt op droompaard van Britt Dekker: "Kijk haar gaan!"

Dochter Wendy van Dijk rijdt op droompaard van Britt Dekker: "Kijk haar gaan!"

De dochter van Wendy van Dijk is dol op paarden en ze mocht paardrijden op het paard van Wie van de 3?-collega Britt Dekker: "Soms komen dromen uit... Lizzy mocht rijden op het droom paard George van Britt Dekker. Kijk haar gaan!! Dankjewel lieve Britt. Je maakt vele dromen waar van paardenmeisjes en geeft ze mega veel verantwoordelijkheid én vertrouwen!", schrijft Wendy bij de video. Bekijk de Instagrambeelden hieronder.

Dochter <em>Wendy van Dijk</em> rijdt op droompaard van Britt Dekker: &quot;Kijk haar gaan!&quot; De dochter van Wendy van Dijk is dol op paarden en ze mocht paardrijden op het paard van Wie van de 3?-collega Britt Dekker: "Soms komen dromen uit... Lizzy mocht rijden op het droom paard George van Britt Dekker. Kijk haar gaan!! Dankjewel lieve Britt. Je maakt vele dromen waar van paardenmeisjes en geeft ze mega veel verantwoordelijkheid én vertrouwen!", schrijft Wendy bij de video. Bekijk de Instagrambeelden hieronder. Bekijk ook Zien: Wendy van Dijk & dochter Lizzy dansen in TikTok-video Bekijk deze video » Wie Van De 3: Martien en Britt schrikken zich kapot door grap Najib Amhali Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dochter Wendy van Dijk rijdt op droompaard van Britt Dekker: "Kijk haar gaan!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier