Rooijakkers over de vloer: Art werd vegetariër door vleespastei van Lucille Werner

Rooijakkers over de vloer: Art werd vegetariër door vleespastei van Lucille Werner

Woensdagavond (14 april) gaat Art Rooijakkers voor zijn programma Rooijakkers over de vloer op bezoek bij voormalig presentatrice en kersvers Tweede Kamerlid Lucille Werner. In de uitzending stipt Art ook even de onsmakelijk ogende vleespastei aan die Werner maakte op 24Kitchen. "Jezus Lucille! Dat is het moment dat ik vegetarisch ben geworden!" grapt Rooijakkers.

Bekijk het fragment uit Rooijakkers over de vloer hieronder.

Rooijakkers over de vloer is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Rooijakkers over de vloer</em>: Art werd vegetariër door vleespastei van <em>Lucille Werner</em> Woensdagavond (14 april) gaat Art Rooijakkers voor zijn programma Rooijakkers over de vloer op bezoek bij voormalig presentatrice en kersvers Tweede Kamerlid Lucille Werner. In de uitzending stipt Art ook even de onsmakelijk ogende vleespastei aan die Werner maakte op 24Kitchen. "Jezus Lucille! Dat is het moment dat ik vegetarisch ben geworden!" grapt Rooijakkers. Bekijk het fragment uit Rooijakkers over de vloer hieronder. Rooijakkers over de vloer is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lucille Werner over beëdiging Tweede Kamer: "Ik heb mijn mooiste pakje aangetrokken" (video) Bekijk deze video » Zien: Lucille Werner voelt zich "brugpieper" op eerste dag in Tweede Kamer Bekijk deze video »
TV :
Rooijakkers over de vloer: Art werd vegetariër door vleespastei van Lucille Werner


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rooijakkers over de vloer: Art werd vegetariër door vleespastei van Lucille Werner of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier