Oostenrijk Songfestival 2021: Vincent Bueno - Amen

Oostenrijk Songfestival 2021: Vincent Bueno - Amen

Vincent Bueno stond vorig jaar al in de startblokken om met het lied Alive op het Songfestival Oostenrijk te vertegenwoordigen. Helaas gooide het coronavirus roet in het eten, maar in 2021 kan het Eurovisie Songfestival genieten van de herkansing van Vincent. Deze keer treedt de zanger op met het nummer Amen, de videoclip van zijn songfestivalinzending kun je hieronder bekijken.

Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam

Oostenrijk <em>Songfestival 2021</em>: Vincent Bueno - Amen Vincent Bueno stond vorig jaar al in de startblokken om met het lied Alive op het Songfestival Oostenrijk te vertegenwoordigen. Helaas gooide het coronavirus roet in het eten, maar in 2021 kan het Eurovisie Songfestival genieten van de herkansing van Vincent. Deze keer treedt de zanger op met het nummer Amen, de videoclip van zijn songfestivalinzending kun je hieronder bekijken. Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam Bekijk ook Afrojack over pauze-act Songfestival 2021: "Het is heel vet!" Bekijk deze video » Bekijk opbouw Songfestival 2021 in Rotterdam Ahoy: "Grootste podium ooit" Bekijk deze video »
Muziek :
Oostenrijk Songfestival 2021: Vincent Bueno - Amen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oostenrijk Songfestival 2021: Vincent Bueno - Amen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier