Bekijk de bizarre beelden: Dit is de dubbelganger van prinses Alexia

Bekijk de bizarre beelden: Dit is de dubbelganger van prinses Alexia

Prinses Alexia is de populairste prinses van het moment en dat blijft niet onopgemerkt. De prinses heeft zelfs een heuse 'lookalike'. Rosa Wanders werkt bij een kledingzaak in Amsterdam en wordt vaak aangesproken omdat ze sprekend lijkt op Alexia. De Telegraaf bracht een bezoekje aan de 'lookalike' van Alexia: "Ik ben vooral benieuwd of zij ook vindt dat wij op elkaar lijken."

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Bekijk de bizarre beelden: Dit is de <em>dubbelganger</em> van prinses <em>Alexia</em> Prinses Alexia is de populairste prinses van het moment en dat blijft niet onopgemerkt. De prinses heeft zelfs een heuse 'lookalike'. Rosa Wanders werkt bij een kledingzaak in Amsterdam en wordt vaak aangesproken omdat ze sprekend lijkt op Alexia. De Telegraaf bracht een bezoekje aan de 'lookalike' van Alexia: "Ik ben vooral benieuwd of zij ook vindt dat wij op elkaar lijken." Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Video: Prinses Alexia gaat naar dezelfde kostschool in Wales als Willem Alexander Bekijk deze video » Video: prinses Alexia vertrekt na de zomer voor een internationale kostschool in Wales Bekijk deze video » Kijken: Dit gaat de avontuurlijke prinses Alexia doen na de vakantie (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk de bizarre beelden: Dit is de dubbelganger van prinses Alexia


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de bizarre beelden: Dit is de dubbelganger van prinses Alexia of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier