Zien: Russische Songfestival zangeres wordt met de dood bedreigd

Zien: Russische Songfestival zangeres wordt met de dood bedreigd

Zangeres Manizja doet voor Rusland mee aan het Eurovisie Songfestival. In haar nummers zingt Manizja over vooroordelen richting Russische vrouwen en over andere minderheden in het land, daar is niet iedereen even blij mee. Veel Russen zijn niet blij met de zangeres omdat ze zou zingen over de problemen in het land, het gaat zelfs zo ver dat Manizja dagelijks bedreigd wordt.

Bekijk hieronder de video van het NOS Jeugdjournaal.

Zien: Russische <em>Songfestival</em> zangeres wordt met de dood <em>bedreigd</em> Zangeres Manizja doet voor Rusland mee aan het Eurovisie Songfestival. In haar nummers zingt Manizja over vooroordelen richting Russische vrouwen en over andere minderheden in het land, daar is niet iedereen even blij mee. Veel Russen zijn niet blij met de zangeres omdat ze zou zingen over de problemen in het land, het gaat zelfs zo ver dat Manizja dagelijks bedreigd wordt. Bekijk hieronder de video van het NOS Jeugdjournaal. Bekijk ook Afrojack over pauze-act Songfestival 2021: "Het is heel vet!" Bekijk deze video » RTL Boulevard: Aran Bade en Richard Groenendijk op bezoek bij opbouw podium Songfestival Bekijk deze video »
Songfestival :
Zien: Russische Songfestival zangeres wordt met de dood bedreigd


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Russische Songfestival zangeres wordt met de dood bedreigd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier