Zien: Chantal Janzen en Nienke Plas in discussie over het moederschap

Zien: Chantal Janzen en Nienke Plas in discussie over het moederschap

Chantal Janzen en Nienke Plas gaan met elkaar in gesprek over alles wat met het moederschap te maken heeft. Dit doen de beide moeders voor de nieuwste 'Oh Baby!'-special van &C. Van poepen na de bevalling tot het bouwen van hutten, niets blijft onbesproken.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Chantal Janzen</em> en <em>Nienke Plas</em> in discussie over het <em>moederschap</em> Chantal Janzen en Nienke Plas gaan met elkaar in gesprek over alles wat met het moederschap te maken heeft. Dit doen de beide moeders voor de nieuwste 'Oh Baby!'-special van &C. Van poepen na de bevalling tot het bouwen van hutten, niets blijft onbesproken. Tekst gaat verder onder de video. ZwangerschapskwalenChantal vraag aan Nienke of ze last heeft gehad van vervelende zwangerschapskwalen. Die heeft Nienke genoeg: "In het begin had ik veel last van smeerkaas in de slip." Kakken na de bevalling vinden Chantal en Nienke ook best wel een dingetje, zo durfde Chantal niet te poepen en was ze doodsbang dat alle hechtingen openschoten. Bekijk ook Video: Chantal Janzen en Ruben Nicolai klagen over kotsende katten Bekijk deze video » Zien: Chantal Janzen reikt '&C Talent of the Year Award' uit: "Onwijs veel talent" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Chantal Janzen en Nienke Plas in discussie over het moederschap

Zwangerschapskwalen
Chantal vraag aan Nienke of ze last heeft gehad van vervelende zwangerschapskwalen. Die heeft Nienke genoeg: "In het begin had ik veel last van smeerkaas in de slip." Kakken na de bevalling vinden Chantal en Nienke ook best wel een dingetje, zo durfde Chantal niet te poepen en was ze doodsbang dat alle hechtingen openschoten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Chantal Janzen en Nienke Plas in discussie over het moederschap of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier