Video: De coronacrisis heeft een heuse babydip veroorzaakt in Europa

Video: De coronacrisis heeft een heuse babydip veroorzaakt in Europa

In tijden van corona zou je misschien een babyboom verwachten, maar het tegendeel is waar. Veel Europese landen kampen met een 'babydip'. De belangrijkste reden hiervoor is waarschijnlijk dat de economische vooruitzichten zijn verslechterd door de crisis. Volgens deskundigen praten we niet meteen over een regelrechte ramp. De wereld is namelijk al overbevolkt, minder baby’s in Europa kan dus geen kwaad.

Bekijk de video van RTL Z hieronder.

Video: De <em>coronacrisis</em> heeft een heuse <em>babydip</em> veroorzaakt in Europa In tijden van corona zou je misschien een babyboom verwachten, maar het tegendeel is waar. Veel Europese landen kampen met een 'babydip'. De belangrijkste reden hiervoor is waarschijnlijk dat de economische vooruitzichten zijn verslechterd door de crisis. Volgens deskundigen praten we niet meteen over een regelrechte ramp. De wereld is namelijk al overbevolkt, minder baby’s in Europa kan dus geen kwaad. Bekijk de video van RTL Z hieronder. Bekijk ook Boer Zoekt Vrouw 90 spruiten special: Steffi en Roel laten dochter Sterre zien Bekijk deze video » Zien: Chantal Janzen en Nienke Plas in discussie over het moederschap Bekijk deze video »
TV :
Video: De coronacrisis heeft een heuse babydip veroorzaakt in Europa


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: De coronacrisis heeft een heuse babydip veroorzaakt in Europa of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier