Zien: Theo Hiddema geïnstalleerd als Eerste Kamerlid Forum voor Democratie

Zien: Theo Hiddema geïnstalleerd als Eerste Kamerlid Forum voor Democratie

Theo Hiddema is terug in Den Haag en dinsdag geïnstalleerd als Eerste Kamerlid voor Forum voor Democratie. Eerder liet Hiddema nog weten dat hij klaar was met al het gedoe rondom de partij en verliet daarom de Tweede Kamer.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Theo Hiddema</em> geïnstalleerd als <em>Eerste Kamerlid</em> Forum voor Democratie Theo Hiddema is terug in Den Haag en dinsdag geïnstalleerd als Eerste Kamerlid voor Forum voor Democratie. Eerder liet Hiddema nog weten dat hij klaar was met al het gedoe rondom de partij en verliet daarom de Tweede Kamer. Tekst gaat verder onder de video. Nieuwe functieTheo Hiddema laat aan De Telegraaf weten dat hij helemaal in zijn nopjes is met zijn nieuwe functie in de Eerste Kamer. Hiddema zal zich bezighouden met justitie, veiligheid en asiel. Volgens Theo is de boel 'verslonsd' en is er dus veel werk aan de winkel. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Wybren van Haga geïrriteerd in Op1: "Als je door me heen gaat tetteren..." Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Theo Hiddema voor Forum Voor Democratie in Eerste Kamer Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Theo Hiddema geïnstalleerd als Eerste Kamerlid Forum voor Democratie

Nieuwe functie
Theo Hiddema laat aan De Telegraaf weten dat hij helemaal in zijn nopjes is met zijn nieuwe functie in de Eerste Kamer. Hiddema zal zich bezighouden met justitie, veiligheid en asiel. Volgens Theo is de boel 'verslonsd' en is er dus veel werk aan de winkel.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Theo Hiddema geïnstalleerd als Eerste Kamerlid Forum voor Democratie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier