Zien: Ruud de Wild is schoon verklaard na operaties tegen darmkanker

Zien: Ruud de Wild is schoon verklaard na operaties tegen darmkanker

Een aantal weken geleden maakte Ruud de Wild in zijn eigen radio-uitzending bekend darmkanker te hebben. De vervelende ziekte was voor de tweede keer geconstateerd en Ruud moest twee operaties ondergaan. Nu is er eindelijk goed nieuws na een onzekere tijd.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Ruud de Wild</em> is schoon verklaard na operaties tegen <em>darmkanker</em> Een aantal weken geleden maakte Ruud de Wild in zijn eigen radio-uitzending bekend darmkanker te hebben. De vervelende ziekte was voor de tweede keer geconstateerd en Ruud moest twee operaties ondergaan. Nu is er eindelijk goed nieuws na een onzekere tijd. Tekst gaat verder onder de video. Schoon verklaardRuud laat aan NPO 2 weten dat hij op de goede weg terug is: "Ik ben schoon verklaard." Ondanks dat de radio-dj nu schoon verklaard is, staat hem nog een lange tijd van revalidatie te wachten. Ruud zegt veel steun te hebben aan zijn partner Olcay Gulsen: "Ik heb de allerleukste vrouw, ook al is ze soms erg streng." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Ruud de Wild is schoon verklaard na operaties tegen darmkanker

Schoon verklaard
Ruud laat aan NPO 2 weten dat hij op de goede weg terug is: "Ik ben schoon verklaard." Ondanks dat de radio-dj nu schoon verklaard is, staat hem nog een lange tijd van revalidatie te wachten. Ruud zegt veel steun te hebben aan zijn partner Olcay Gulsen: "Ik heb de allerleukste vrouw, ook al is ze soms erg streng."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ruud de Wild is schoon verklaard na operaties tegen darmkanker of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier