Zien: Dubai niet langer paradijs voor gezochte criminelen door betere handhaving

Zien: Dubai niet langer paradijs voor gezochte criminelen door betere handhaving

Dubai is al jarenlang een populair en aantrekkelijk toevluchtsoord voor topcriminelen zoals Ridouan Taghi. Omdat er in Dubai veel cash betaald wordt is het voor criminelen interessant om hun geld daar wit te wassen, daarnaast is er ook geen vrije pers in het land. John van den Heuvel laat tijdens RTL Boulevard weten dat het ‘feestje’ voor criminelen voorbij lijkt te zijn, de politie in het land treedt steeds harder op tegen de gevluchte boeven.

Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard.

Zien: <em>Dubai</em> niet langer paradijs voor gezochte <em>criminelen</em> door betere handhaving Dubai is al jarenlang een populair en aantrekkelijk toevluchtsoord voor topcriminelen zoals Ridouan Taghi. Omdat er in Dubai veel cash betaald wordt is het voor criminelen interessant om hun geld daar wit te wassen, daarnaast is er ook geen vrije pers in het land. John van den Heuvel laat tijdens RTL Boulevard weten dat het ‘feestje’ voor criminelen voorbij lijkt te zijn, de politie in het land treedt steeds harder op tegen de gevluchte boeven. Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard.
TV :
Zien: Dubai niet langer paradijs voor gezochte criminelen door betere handhaving


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dubai niet langer paradijs voor gezochte criminelen door betere handhaving of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier