Video: Sekswerkers in Nederland luiden de noodklok: “Geen overheidssteun”

Video: Sekswerkers in Nederland luiden de noodklok: “Geen overheidssteun”

De sekswerkers in Nederland luiden de noodklok, de seksbranche komt niet in aanmerking voor overheidssteun en ze zitten sinds het begin van de lockdown al zonder werk. Priscilla van het bordeel Zwols Pleziertje deelt voedselpakketten uit om de dames in leven te houden: "Het begon met drie aannemelingen, tegenwoordig voorzie ik dertig vrouwen van voedsel."

Bekijk de beelden van Omroep PowNed hieronder.

Video: <em>Sekswerkers</em> in Nederland luiden de <em>noodklok</em>: “Geen overheidssteun” De sekswerkers in Nederland luiden de noodklok, de seksbranche komt niet in aanmerking voor overheidssteun en ze zitten sinds het begin van de lockdown al zonder werk. Priscilla van het bordeel Zwols Pleziertje deelt voedselpakketten uit om de dames in leven te houden: "Het begon met drie aannemelingen, tegenwoordig voorzie ik dertig vrouwen van voedsel." Bekijk de beelden van Omroep PowNed hieronder. Bekijk ook Video: dit is het belangrijkste verschil tussen een kapper en sekswerker volgens Mark Rutte Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Sekswerkers in Nederland luiden de noodklok: “Geen overheidssteun”


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Sekswerkers in Nederland luiden de noodklok: “Geen overheidssteun” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier