De Vooravond gemist? Veel verwarring onder burgers door gebrek aan communicatie

De Vooravond gemist? Veel verwarring onder burgers door gebrek aan communicatie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 13 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Veel <em>verwarring</em> onder burgers door gebrek aan <em>communicatie</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 13 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Vanavond presenteerden Mark Rutte en Hugo de Jonge tijdens de persconferentie het 'Stappenplan', in dit plan staat hoe Nederland de strijd tegen het coronavirus moet aanpakken. Bas Heijne zegt tijdens De Vooravond dat er momenteel veel verwarring is onder de burgers, volgens Heijne zou dit komen door een gebrek aan communicatie. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Veel verwarring onder burgers door gebrek aan communicatie

Vanavond presenteerden Mark Rutte en Hugo de Jonge tijdens de persconferentie het 'Stappenplan', in dit plan staat hoe Nederland de strijd tegen het coronavirus moet aanpakken. Bas Heijne zegt tijdens De Vooravond dat er momenteel veel verwarring is onder de burgers, volgens Heijne zou dit komen door een gebrek aan communicatie.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Veel verwarring onder burgers door gebrek aan communicatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier