Video: alleen buitenschoolse opvang open, meer versoepelingen laten op zich wachten

Video: alleen buitenschoolse opvang open, meer versoepelingen laten op zich wachten

Op de hoogte blijven van de versoepelingen en opening van de terrassen? Je leest het op Dedag.nl.

Te vroeg om te versoepelen. Dat is het zinnetje wat het meeste is blijven hangen na de persconferentie van 13 april door Mark Rutte en Hugo de Jonge. Daar zijn de ziekenhuisopnames nog te hoog voor. Wel gaat de buitenschoolse opvang open voor ieder kind. Dat betekent dat kinderen waarvan de ouders niet in een cruciaal beroep werken, ook weer naar de opvang kunnen.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Video: alleen <em>buitenschoolse opvang</em> open, meer versoepelingen laten op zich wachten Op de hoogte blijven van de versoepelingen en opening van de terrassen? Je leest het op Dedag.nl. Te vroeg om te versoepelen. Dat is het zinnetje wat het meeste is blijven hangen na de persconferentie van 13 april door Mark Rutte en Hugo de Jonge. Daar zijn de ziekenhuisopnames nog te hoog voor. Wel gaat de buitenschoolse opvang open voor ieder kind. Dat betekent dat kinderen waarvan de ouders niet in een cruciaal beroep werken, ook weer naar de opvang kunnen. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Persconferentie Rutte: Xander van der Wulp blikt vooruit (video) Bekijk deze video » Zien: Londense terrassen zitten overvol na versoepeling Bekijk deze video » Terugkijken: persconferentie 13 april door Mark Rutte en Hugo de Jonge over coronamaatregelen Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: alleen buitenschoolse opvang open, meer versoepelingen laten op zich wachten


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: alleen buitenschoolse opvang open, meer versoepelingen laten op zich wachten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier