De Vooravond gemist? Hond over kijkcijfers na persconferentie

De Vooravond gemist? Hond over kijkcijfers na persconferentie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 13 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Hond over <em>kijkcijfers</em> na persconferentie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 13 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Mark Rutte had het niet makkelijk in een uitzending van De Vooravond, Fidan nam het op voor Geert Wilders en Jesse Klaver trakteerde op spekkoek, maar wat trekt nou echt kijkcijfers? De persconferentie van 13 april natuurlijk, de hond begrijpt er weinig van. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Hond over kijkcijfers na persconferentie

Mark Rutte had het niet makkelijk in een uitzending van De Vooravond, Fidan nam het op voor Geert Wilders en Jesse Klaver trakteerde op spekkoek, maar wat trekt nou echt kijkcijfers? De persconferentie van 13 april natuurlijk, de hond begrijpt er weinig van.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Hond over kijkcijfers na persconferentie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier