Babs Gons draagt prachtig gedicht ‘De ochtend erna’ op tijdens De Vooravond

Babs Gons draagt prachtig gedicht ‘De ochtend erna’ op tijdens De Vooravond

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 13 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Babs Gons</em> draagt prachtig gedicht ‘De ochtend erna’ op tijdens <em>De Vooravond</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 13 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De Nederlandse schrijfster Babs Gons draagt tijdens De Vooravond een mooi gedicht op genaamd: 'De ochtend erna.' In het gedicht dicht Babs over de periode na de pandemie: "We zullen niets meer normaal noemen of vinden, we gaan verder bouwen aan ons paradijs op aarde." Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Babs Gons draagt prachtig gedicht ‘De ochtend erna’ op tijdens De Vooravond

De Nederlandse schrijfster Babs Gons draagt tijdens De Vooravond een mooi gedicht op genaamd: 'De ochtend erna.' In het gedicht dicht Babs over de periode na de pandemie: "We zullen niets meer normaal noemen of vinden, we gaan verder bouwen aan ons paradijs op aarde."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Babs Gons draagt prachtig gedicht ‘De ochtend erna’ op tijdens De Vooravond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier