Opsporing Verzocht gemist? Ercan Özturk uit Apeldoorn al twee weken vermist

Opsporing Verzocht gemist? Ercan Özturk uit Apeldoorn al twee weken vermist

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 13 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Ercan Özturk uit <em>Apeldoorn</em> al twee weken vermist Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 13 april terugkijken. Sinds 28 maart is Ercan Özturk vermist. Hij is in de buurt van het Zuiderpark in Apeldoorn bij iemand in de auto gestapt en naar Deventer gereden. Daarna ik niets meer van Ercan vernomen. De politie houdt er rekening mee dat Ercan mogelijk slachtoffer is geworden van een misdrijf. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Ercan Özturk uit Apeldoorn al twee weken vermist

Sinds 28 maart is Ercan Özturk vermist. Hij is in de buurt van het Zuiderpark in Apeldoorn bij iemand in de auto gestapt en naar Deventer gereden. Daarna ik niets meer van Ercan vernomen. De politie houdt er rekening mee dat Ercan mogelijk slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Ercan Özturk uit Apeldoorn al twee weken vermist of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier