Opsporing Verzocht: Pokémonverzamelaar opgesloten en beroofd in Kampen

Opsporing Verzocht: Pokémonverzamelaar opgesloten en beroofd in Kampen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 13 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Pokémonverzamelaar opgesloten en beroofd in <em>Kampen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 13 april terugkijken. Begin december wordt een Pokémonverzamelaar benaderd door een man die duidelijk verstand heeft van de business. 16 december zou de man, kaarten overkopen van de verzamelaar. Daar zou hij tienduizenden euro's voor krijgen. Toch heeft de koper bij aankomst geen enkele intentie om te gaan betalen voor de kaarten. De eigenaar van de zeldzame kaarten wordt opgesloten in de kast en de daders gaan er met de buit vandoor. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: Pokémonverzamelaar opgesloten en beroofd in Kampen

Begin december wordt een Pokémonverzamelaar benaderd door een man die duidelijk verstand heeft van de business. 16 december zou de man, kaarten overkopen van de verzamelaar. Daar zou hij tienduizenden euro's voor krijgen. Toch heeft de koper bij aankomst geen enkele intentie om te gaan betalen voor de kaarten. De eigenaar van de zeldzame kaarten wordt opgesloten in de kast en de daders gaan er met de buit vandoor.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Pokémonverzamelaar opgesloten en beroofd in Kampen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier