Opsporing Verzocht: politie Utrecht op zoek naar laatste jonge relschopper

Opsporing Verzocht: politie Utrecht op zoek naar laatste jonge relschopper

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 13 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: politie <em>Utrecht</em> op zoek naar laatste jonge relschopper Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 13 april terugkijken. Vrijdagavond 14 augustus zijn er honderden jongeren aan het rellen op Kanaleneiland in Utrecht. Eén van deze verdachten is nog niet opgepakt en daar is de politie momenteel naar op zoek. Hij is herkenbaar in beeld gebracht dus deze zaak moet snel op te lossen zijn. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: politie Utrecht op zoek naar laatste jonge relschopper

Vrijdagavond 14 augustus zijn er honderden jongeren aan het rellen op Kanaleneiland in Utrecht. Eén van deze verdachten is nog niet opgepakt en daar is de politie momenteel naar op zoek. Hij is herkenbaar in beeld gebracht dus deze zaak moet snel op te lossen zijn.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: politie Utrecht op zoek naar laatste jonge relschopper of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier