Opsporing Verzocht: zakkenrollers ervandoor met portemonnee bejaard slachtoffer Heerenveen

Opsporing Verzocht: zakkenrollers ervandoor met portemonnee bejaard slachtoffer Heerenveen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 13 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: zakkenrollers ervandoor met portemonnee bejaard slachtoffer <em>Heerenveen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 13 april terugkijken. Goed om rekening te houden met deze zakkerollers, waar u ook woont in Nederland. Woensdagmiddag 9 december is een 88-jarige man in Heerenveen namelijk slachtoffer geworden van deze zakkenrollers. Zij keken de pincode van de man af en gingen er vervolgens vandoor met zijn portemonnee. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: zakkenrollers ervandoor met portemonnee bejaard slachtoffer Heerenveen

Goed om rekening te houden met deze zakkerollers, waar u ook woont in Nederland. Woensdagmiddag 9 december is een 88-jarige man in Heerenveen namelijk slachtoffer geworden van deze zakkenrollers. Zij keken de pincode van de man af en gingen er vervolgens vandoor met zijn portemonnee.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: zakkenrollers ervandoor met portemonnee bejaard slachtoffer Heerenveen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier