Opsporing Verzocht gemist? Explosie en brandstichting bij woning politieman Best

Opsporing Verzocht gemist? Explosie en brandstichting bij woning politieman Best

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 13 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Explosie en brandstichting bij woning politieman <em>Best</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 13 april terugkijken. Het is zaterdagavond 12 december, een politieman is aan het werk wanneer hij opgeroepen wordt naar zijn eigen huis in Best. Een explosief is afgegaan en heeft gezorgd voor brand en gesprongen ruiten. Zijn vrouw en kinderen liggen binnen te slapen wanneer het explosief lawaai en schade veroorzaakt. De brand is gelukkig snel gedoofd om verdere schade en slachtoffers te voorkomen. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Explosie en brandstichting bij woning politieman Best

Het is zaterdagavond 12 december, een politieman is aan het werk wanneer hij opgeroepen wordt naar zijn eigen huis in Best. Een explosief is afgegaan en heeft gezorgd voor brand en gesprongen ruiten. Zijn vrouw en kinderen liggen binnen te slapen wanneer het explosief lawaai en schade veroorzaakt. De brand is gelukkig snel gedoofd om verdere schade en slachtoffers te voorkomen.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Explosie en brandstichting bij woning politieman Best of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier