Opsporing Verzocht gemist? Overvaller met mes maakt geld en sigaretten buit in Amsterdam

Opsporing Verzocht gemist? Overvaller met mes maakt geld en sigaretten buit in Amsterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 13 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Overvaller met mes maakt geld en sigaretten buit in <em>Amsterdam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 13 april terugkijken. ’s Ochtends vroeg op 14 december 2020 wordt een winkelier uit Osdorp bedreigd met een mes door een jongen van tussen de 22 en 25 jaar oud. De dader probeert de kassa leeg te halen en grijpt ook naar de sigaretten. De winkelier ligt al die tijd op de grond, maar wordt zo kwaad dat hij de dader aanvliegt. De overvaller schrikt en vlucht de winkel uit met de gemaakte buit. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Overvaller met mes maakt geld en sigaretten buit in Amsterdam

’s Ochtends vroeg op 14 december 2020 wordt een winkelier uit Osdorp bedreigd met een mes door een jongen van tussen de 22 en 25 jaar oud. De dader probeert de kassa leeg te halen en grijpt ook naar de sigaretten. De winkelier ligt al die tijd op de grond, maar wordt zo kwaad dat hij de dader aanvliegt. De overvaller schrikt en vlucht de winkel uit met de gemaakte buit.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Overvaller met mes maakt geld en sigaretten buit in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier