Opsporing Verzocht: nieuwe aanwijzingen in onderzoek overval tankshop Bellingwolde

Opsporing Verzocht: nieuwe aanwijzingen in onderzoek overval tankshop Bellingwolde

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 13 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: nieuwe aanwijzingen in onderzoek overval tankshop <em>Bellingwolde</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 13 april terugkijken. Op maandag 6 mei 2019 dringen twee overvallers de tankshop binnen waar een 65-jarige werknemer aan het werk is. De twee daders dreigen met pistool en halen de kassa leeg. De winkelmedewerker probeert de twee nog te stoppen, maar dat mag niet baten. Dit is bijna twee jaar geleden gebeurd, maar de politie heeft nieuwe sporen die mogelijk leiden naar de daders. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: nieuwe aanwijzingen in onderzoek overval tankshop Bellingwolde

Op maandag 6 mei 2019 dringen twee overvallers de tankshop binnen waar een 65-jarige werknemer aan het werk is. De twee daders dreigen met pistool en halen de kassa leeg. De winkelmedewerker probeert de twee nog te stoppen, maar dat mag niet baten. Dit is bijna twee jaar geleden gebeurd, maar de politie heeft nieuwe sporen die mogelijk leiden naar de daders.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: nieuwe aanwijzingen in onderzoek overval tankshop Bellingwolde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier