Op1 gemist? Diederik Gommers niet blij met uitspraken Mark Rutte

Op1 gemist? Diederik Gommers niet blij met uitspraken Mark Rutte

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Diederik Gommers</em> niet blij met uitspraken Mark Rutte Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 april terugkijken bij Gids.tv. Diederik Gommers is niet blij met de uitspraken van onze premier: "Wat Mark Rutte belooft, kan hij niet waarmaken." Gommers geeft aan dat er een 'wonder' moet gebeuren willen we volgende week wel gaan versoepelen. Eerst moeten alle 60-plussers volgens hem gevaccineerd zijn. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Diederik Gommers niet blij met uitspraken Mark Rutte

Diederik Gommers is niet blij met de uitspraken van onze premier: "Wat Mark Rutte belooft, kan hij niet waarmaken." Gommers geeft aan dat er een 'wonder' moet gebeuren willen we volgende week wel gaan versoepelen. Eerst moeten alle 60-plussers volgens hem gevaccineerd zijn.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Diederik Gommers niet blij met uitspraken Mark Rutte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier