Theo Hiddema in Op1: "Ik werd acuut politiek-depressief"

Theo Hiddema in Op1: "Ik werd acuut politiek-depressief"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 april terugkijken bij Gids.tv.

Theo Hiddema in <em>Op1</em>: &quot;Ik werd acuut politiek-depressief&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 april terugkijken bij Gids.tv. Theo Hiddema was naar eigen zeggen begin dit jaar politiek arbeidsongeschikt, maar is nu toch terug. "Ik werd acuut politiek-depressief", aldus Hiddema. Dat kwam niet alleen door het kamerwerk, maar ook het gedoe in de partij Forum voor Democratie. Daarnaast kon hij niet tegen de verwijten die hij naar zijn hoofd heeft gekregen, dat heeft hij zijn partij ook verweten. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Theo Hiddema in Op1: "Ik werd acuut politiek-depressief"

Theo Hiddema was naar eigen zeggen begin dit jaar politiek arbeidsongeschikt, maar is nu toch terug. "Ik werd acuut politiek-depressief", aldus Hiddema. Dat kwam niet alleen door het kamerwerk, maar ook het gedoe in de partij Forum voor Democratie. Daarnaast kon hij niet tegen de verwijten die hij naar zijn hoofd heeft gekregen, dat heeft hij zijn partij ook verweten.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Theo Hiddema in Op1: "Ik werd acuut politiek-depressief" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier