Op1: Julie Hari zag haar kind overlijden aan mislukte cosmetische ingreep Turkije

Op1: Julie Hari zag haar kind overlijden aan mislukte cosmetische ingreep Turkije

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Julie Hari zag haar kind overlijden aan mislukte <em>cosmetische ingreep</em> Turkije Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 april terugkijken bij Gids.tv. Sharida onderging een cosmetische operatie in Turkije, maar die mislukte en de dochter van Julie Hari overleed aan de gevolgen. Nu wil Hari anderen waarschuwen. De zorg was erg slecht en wanneer Hari aan de bel wilde trekken, werd er niks mee gedaan: "Ze begon te ruiken, alsof vlees aan het afsterven was." Tot het moment dat Sharida haar kind ziet overlijden: "Ik ben mijn kind aan het reanimeren en ze sterft in mijn handen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Julie Hari zag haar kind overlijden aan mislukte cosmetische ingreep Turkije

Sharida onderging een cosmetische operatie in Turkije, maar die mislukte en de dochter van Julie Hari overleed aan de gevolgen. Nu wil Hari anderen waarschuwen. De zorg was erg slecht en wanneer Hari aan de bel wilde trekken, werd er niks mee gedaan: "Ze begon te ruiken, alsof vlees aan het afsterven was." Tot het moment dat Sharida haar kind ziet overlijden: "Ik ben mijn kind aan het reanimeren en ze sterft in mijn handen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Julie Hari zag haar kind overlijden aan mislukte cosmetische ingreep Turkije of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV