Op1: lockdown ultieme relatietest voor Ranomi Kromowidjojo en Ferry Weertman

Op1: lockdown ultieme relatietest voor Ranomi Kromowidjojo en Ferry Weertman

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: lockdown ultieme relatietest voor <em>Ranomi Kromowidjojo</em> en <em>Ferry Weertman</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 april terugkijken bij Gids.tv. Nog 100 dagen voor de Olympische Spelen in Tokyo van start gaat. Verloofden Ranomi Kromowidjojo en Ferry Weertman zijn druk aan het trainen in deze lockdown. Zowel apart als veel samen: "We zijn allebei langer samen thuis geweest dan normaal. Dan zijn we veel meer op reis." Hoe is voor het koppel om zoveel met elkaar thuis te zijn? "Misschien wel de ultieme relatietest", reageert Ranomi. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Olympische Spelen :
Op1: lockdown ultieme relatietest voor Ranomi Kromowidjojo en Ferry Weertman

Nog 100 dagen voor de Olympische Spelen in Tokyo van start gaat. Verloofden Ranomi Kromowidjojo en Ferry Weertman zijn druk aan het trainen in deze lockdown. Zowel apart als veel samen: "We zijn allebei langer samen thuis geweest dan normaal. Dan zijn we veel meer op reis." Hoe is voor het koppel om zoveel met elkaar thuis te zijn? "Misschien wel de ultieme relatietest", reageert Ranomi.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: lockdown ultieme relatietest voor Ranomi Kromowidjojo en Ferry Weertman of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier