Kleine jongen: het echte leven van André Hazes aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kleine jongen: het echte leven van André Hazes aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kleine jongen: het echte leven van André Hazes aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes start 14 april: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Bekijk trailer van docuserie over André Hazes: ‘Kleine maar ook hele grote jongen’ Bekijk deze video » In het jaar waarin André Hazes 70 jaar zou worden zendt NPO 3 een documentaireserie uit over het levensverhaal van de man die van de meest geroemde artiesten van Nederland is. Vier woensdagen om 20:25 uur op tv. GecompliceerdDe docureeks laat het leven zien van een geliefde maar ook gecompliceerde man, die ondanks zijn legendarische carrière altijd "die kleine" is gebleven. Privé-archiefMet niet eerder vertoond beeldmateriaal uit het privé-archief van familie Hazes en intieme reportages wordt er dieper ingegaan op André's talent, leven en kwetsbare ziel. VakantiesZo komen er beelden voorbij van de bruiloft van André en Rachel, vakanties, verjaardagen en beelden backstage bij diverse concerten. HerinneringenVerder vertellen naast zijn vrouw Rachel ook familie, vrienden en collega-artiesten zoals Patrick Kluivert, André van Duin, Gerard Joling en Willeke Alberti over hun persoonlijke herinneringen aan Hazes. André Hazes reageert in Beau op geruchten liefdesleven: "Ik ben gek op dat meisje" Bekijk deze video » Beau gemist? André Hazes over André Hazes Bekijk deze video »
Uitzending :
Kleine jongen: het echte leven van André Hazes aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het jaar waarin André Hazes 70 jaar zou worden zendt NPO 3 een documentaireserie uit over het levensverhaal van de man die van de meest geroemde artiesten van Nederland is. Vier woensdagen om 20:25 uur op tv.

Gecompliceerd
De docureeks laat het leven zien van een geliefde maar ook gecompliceerde man, die ondanks zijn legendarische carrière altijd "die kleine" is gebleven.

Privé-archief
Met niet eerder vertoond beeldmateriaal uit het privé-archief van familie Hazes en intieme reportages wordt er dieper ingegaan op André's talent, leven en kwetsbare ziel.

Vakanties
Zo komen er beelden voorbij van de bruiloft van André en Rachel, vakanties, verjaardagen en beelden backstage bij diverse concerten.

Herinneringen
Verder vertellen naast zijn vrouw Rachel ook familie, vrienden en collega-artiesten zoals Patrick Kluivert, André van Duin, Gerard Joling en Willeke Alberti over hun persoonlijke herinneringen aan Hazes.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kleine jongen: het echte leven van André Hazes aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier