Beau gemist? Theo Hiddema krijgt geen hand bij terugkeer op het Binnenhof

Beau gemist? Theo Hiddema krijgt geen hand bij terugkeer op het Binnenhof

Daar is-ie weer! Theo Hiddema heeft na een hele soap bij Forum voor Democratie tóch weer besloten om namens die partij zitting te nemen in de Eerste Kamer. Bij zijn terugkeer op het Binnenhof wil Hiddema de vrouw van Personeelszaken een hand geven, maar hij komt van een koude kermis thuis.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 13 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Theo Hiddema krijgt geen hand bij terugkeer op het <em>Binnenhof</em> Daar is-ie weer! Theo Hiddema heeft na een hele soap bij Forum voor Democratie tóch weer besloten om namens die partij zitting te nemen in de Eerste Kamer. Bij zijn terugkeer op het Binnenhof wil Hiddema de vrouw van Personeelszaken een hand geven, maar hij komt van een koude kermis thuis. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 13 april terugkijken bij Gids.tv. KnipperlichtpoliticusUiteraard houden de medewerkers van de Eerste en Tweede Kamer zich, in tegenstelling tot de politici van Forum voor Democratie, wél aan de coronamaatregelen van de overheid. Bij zijn terugkomst op het Binnenhof wordt Hiddema opgewacht door Jaïr Ferwerda, die er meteen met gestrekt been ingaat en Hiddema een "knipperlichtpoliticus" noemt. Die reageert onverschillig: "Nou en?" Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Politiek :
Beau gemist? Theo Hiddema krijgt geen hand bij terugkeer op het Binnenhof

Knipperlichtpoliticus
Uiteraard houden de medewerkers van de Eerste en Tweede Kamer zich, in tegenstelling tot de politici van Forum voor Democratie, wél aan de coronamaatregelen van de overheid. Bij zijn terugkomst op het Binnenhof wordt Hiddema opgewacht door Jaïr Ferwerda, die er meteen met gestrekt been ingaat en Hiddema een "knipperlichtpoliticus" noemt. Die reageert onverschillig: "Nou en?"

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Theo Hiddema krijgt geen hand bij terugkeer op het Binnenhof of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier