Hilarische beelden: Steven Kazàn verprutst goocheltruc bij Beau

Hilarische beelden: Steven Kazàn verprutst goocheltruc bij Beau

Steven Kazàn en zijn vriendin Jamie maken al enige tijd furore op internet met hun hilarische goocheltrucs, die meer dan eens fout gaan. Ook bij Beau verprutst Kazàn, live op televisie, zijn eigen truc. Gelukkig weet hij het nog te herstellen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 13 april terugkijken bij Gids.tv.

Hilarische beelden: <em>Steven Kazàn</em> verprutst goocheltruc bij <em>Beau</em> Steven Kazàn en zijn vriendin Jamie maken al enige tijd furore op internet met hun hilarische goocheltrucs, die meer dan eens fout gaan. Ook bij Beau verprutst Kazàn, live op televisie, zijn eigen truc. Gelukkig weet hij het nog te herstellen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 13 april terugkijken bij Gids.tv. "Dit ging even mis"Het tweetal wekt niet eens de illusie goocheltrucs goed te willen uitvoeren: het gaat juist om de humor en het feit dat het vaker mis- dan goedgaat. Uiteindelijk Kazàn echter alsnog een indrukwekkend staaltje magie zien, waarbij het lijkt alsof hij een schier oneindige voorraad wijn tevoorschijn kan toveren. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hilarische beelden: Steven Kazàn verprutst goocheltruc bij Beau

"Dit ging even mis"
Het tweetal wekt niet eens de illusie goocheltrucs goed te willen uitvoeren: het gaat juist om de humor en het feit dat het vaker mis- dan goedgaat. Uiteindelijk Kazàn echter alsnog een indrukwekkend staaltje magie zien, waarbij het lijkt alsof hij een schier oneindige voorraad wijn tevoorschijn kan toveren.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarische beelden: Steven Kazàn verprutst goocheltruc bij Beau of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier