Beau gemist? Jan Struijs over agressie door coronaregels: "Ik hou m'n hart vast"

Beau gemist? Jan Struijs over agressie door coronaregels: "Ik hou m'n hart vast"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 13 april terugkijken bij Gids.tv.

Jan Struijs, de voorzitter van de Nederlandse Politiebond, merkt dat de corona-moeheid in Nederland de laatste tijd steeds vaker omslaat in agressie. Mensen zijn klaar met alle maatregelen en reageren zich af op de politie. In de persconferentie van dinsdag vertelden Mark Rutte en Hugo de Jonge dat versoepelingen er nog niet inzitten, een tegenvaller voor Struijs: "Met name in achterstandswijken hou ik m'n hart vast."

<em>Beau</em> gemist? Jan Struijs over agressie door coronaregels: &quot;Ik hou m'n hart vast&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 13 april terugkijken bij Gids.tv. Jan Struijs, de voorzitter van de Nederlandse Politiebond, merkt dat de corona-moeheid in Nederland de laatste tijd steeds vaker omslaat in agressie. Mensen zijn klaar met alle maatregelen en reageren zich af op de politie. In de persconferentie van dinsdag vertelden Mark Rutte en Hugo de Jonge dat versoepelingen er nog niet inzitten, een tegenvaller voor Struijs: "Met name in achterstandswijken hou ik m'n hart vast." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Jan Struijs over agressie door coronaregels: "Ik hou m'n hart vast"

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Jan Struijs over agressie door coronaregels: "Ik hou m'n hart vast" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier